UNICEF organiseert van 4 t/m 8 mei 2020 een WASH in Emergencies training in Dakar. Aan deze training kunnen enkele experts deelnemen van standby partners. Er is tijdens deze training tevens een sterke focus op UNICEF’s procedures.

De volgende zaken zullen tijdens deze vijfdaagse training aan bod komen:

  • Verbeteren van effectieve WASH programmering voor een beter overleving, ontwikkeling en bescherming van kinderen en vrouwen, met name kinderen die zijn getroffen door noodsituaties.
  • Capaciteit opbouwen van WASH medewerkers om de kernverantwoordelijkheden van UNICEF te vervullen voor effectieve coördinatie, informatiebeheer en dienstverlening als ‘Provider of Last Resort’.
  • Ervoor zorgen dat alle deelnemers meer begrip en operationele vaardigheden hebben om zich voor te bereiden en te reageren op levensreddende WASH behoeften in tijden van een ramp.

Indien u geïnteresseerd bent in de WASH training, stuur dan uw CV en korte motivatie voor de training naar DSSEvents@rvo.nl. Na aanmelding zullen we u zo spoedig mogelijk verder informeren over de selectieprocedure voor de training. Het betreft dezelfde training als eerdere jaren; mocht u reeds hebben deelgenomen, dan hoeft u zich hiervoor niet opnieuw aan te melden.