Het is niet meer mogelijk om op deze oproep te reageren.

Unicef zoekt (een) WASH expert(s) voor het ontwikkelen van strategie voor de drinkwatervoorziening voor vluchtelingenkampen (en host communities) in Libanon. Standplaats is Beiroet.

Voor tweederde van de vluchtelingen in Libanon levert Unicef tijdelijke drinkwatervoorzieningen, voornamelijk via trucking.
Deze huidige drinkwatervoorziening is echter onvoldoende effectief en bovendien kostbaar. Het Ministerie van Energie en Water van Libanon heeft Unicef gevraagd naar strategische alternatieve (technische) oplossingen voor het leveren van drinkwater.

Het verzoek betreft een termijn voor inzet van expert(s) voor 3 maanden. Unicef biedt echter nadrukkelijk de mogelijkheid dit verzoek flexibel in te vullen. Hierbij kunt u denken aan een combinatie van experts voor een kortere termijn of door deels via backstopping te werken. Inzet wordt op zo kort mogelijke termijn gevraagd. Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste. Beheersing van Frans of Arabisch is een pre. Meer informatie is te vinden in de Terms of Reference.

Reacties op deze oproep ontvangen wij bij voorkeur zo snel mogelijk, maar graag uiterlijk dinsdag 23 mei via dsswater@rvo.nl (graag CV en motivatie meesturen).