DSS water is voor UNHCR dringend op zoek naar een WASH Project Manager om het hoofdkantoor in Geneve te ondersteunen. Het gaat hierbij om een voltijd positie, startdatum zo snel mogelijk tot 1 september 2020. Werken gebeurd vanuit huis, met eventuele reizen naar Lausanne en Geneve.

Voor het latrine slab project van UNHCR moet een aantal documenten worden afgerond om een verzoek voor voorstellen (tender) uit te kunnen zetten. Het gaat hierbij om technische ondersteuning om het project management plan en organisatie met de implementerende partner Medair te realiseren. Daarbij speelt ook de evaluatie scorematrix een grote rol. Zie bijgaand de Terms of Reference voor meer informatie over de positie: STBY_TORs_template

Er wordt gezocht naar een energiek iemand met een sterke persoonlijkheid, veel aandacht voor detail en uitstekende projectmanagementvaardigheden.

Graag ontvangen we reacties zo snel mogelijk via dsswater@rvo.nl. S.v.p. actueel CV meesturen en beschikbaarheid aangeven (periode en startdatum). Reguliere DSS water voorwaarden zijn hier niet van toepassing.