Bent u waterexpert en beschikbaar om ingezet te worden voor DSS water (zie de voorwaarden)? En wilt u meer weten over hydrogeologie, met name voor het werken in noodhulpsituaties?
Van 9 tot en met 12 mei organiseert RedR de training ‘Developing Groundwater – The Drilling Course’ in Engeland. DSS water heeft de mogelijkheid om twee experts deze training te laten volgen. Meer informatie over de training is hier te vinden.
Een voorwaarde voor deelname aan de training is dat u in staat bent om als expert via DSS water te worden uitgezonden.

Stuur uw motivatie voor deelname aan de training en inzet voor DSS samen met uw CV naar dsswater@rvo.nl (uiterlijk woensdag 29 maart). Op basis van de reacties worden vervolgens twee experts geselecteerd voor de training.

Over DSS water
DSS water (Dutch Surge Support) verleent op verzoek van internationale humanitaire organisaties als UNICEF, UNHCR en WHO op korte termijn adequate noodhulp bij water gerelateerde rampen. DSS water is een initiatief van het ministerie van buitenlandse zaken. De uitvoering is in handen van RVO en het Nederlandse Rode Kruis, in samenwerking met NWP. Op www.dsswater.nl leest u meer over de faciliteit en de voorwaarden voor deelname.