Op donderdag 16 maart vindt de terugkoppeling van de DSS missie naar Libanon plaats (in tegenstelling tot een eerder bericht waarin 6 maart als datum was opgenomen).

In november/december zijn Gert de Bruijne, Gaida Zeidan en Jan Spit voor Unicef naar Libanon geweest, nadat de organisatie bij DSS water een verzoek voor ondersteuning had ingediend.
Unicef verzorgt ruim de helft van de tijdelijke toiletten en afvalwaterzuiveringen in vluchtelingenkampen in Libanon. Voor deze voorziening waren ze op zoek naar alternatieven, omdat er sprake is van mogelijke (kosten) inefficiëntie en grondwatervervuiling bij de huidige oplossing. De adviezen zijn door Unicef zeer positief ontvangen.

Op donderdag 16 maart van 11.30 tot 13.30 uur vindt er bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken een terugkoppeling plaats van de missie.

Aanmelden
Als u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn, stuur dan een mail naar Samira Ennaji, RVO, dsswater@rvo.nl. Er is slechts beperkt plaats beschikbaar, dus reageer snel als u erbij wilt zijn.