Op donderdag 23 februari organiseert NWP, in samenwerking met RVO, een sectorbijeenkomst voor de terugkoppeling van de DRR-Team missies naar Thailand en Tonga. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur bij het NWP in Den Haag. Er wordt gestart met de bijeenkomst over de missie naar Tonga (14.00 tot 15.00 uur) en het tweede deel gaat over de missie naar Thailand (15.00 tot 16.00 uur). U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden via dit formulier.

Thailand
De DRR-missie naar Thailand heeft plaatsgevonden van 19 tot 26 november 2016. De missie richtte zich op problematiek van stedelijke drainage in Bangkok en de directe omgeving.

Ben Lamoree (Lamoree Consult) was teamleider van deze missie en presenteert tijdens de bijeenkomst zijn bevindingen en gaat met de aanwezigen in gesprek over mogelijke aanknopingspunten en follow-up acties voor de sector. De andere teamleden van dit DRR-Team zijn Mathijs van Ledden (Royal HaskoningDHV), Adri Verweij (Flood Consult), George van der Meulen (Compuplan) en Anurat Kaeocha (Arcadis).

Tonga
De DRR-missie naar Tonga heeft plaatsgevonden van 13 tot 18 november 2016. De missie richtte zich op irrigatieproblematiek in Tongatapu.

Sjef IJzermans (WaterPartner) was teamleider van deze missie. Het andere teamlid is Maarten Waterloo (Acacia Water), die tijdens de bijeenkomst zijn bevindingen zal presenteren en met de aanwezigen in gesprek zal gaan over mogelijke aanknopingspunten en follow-up acties voor de sector.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Jelmer Klinkenberg, j.klinkenberg@nwp.nl.