Bent u een expert op het gebied van WASH of water management en wilt u uw expertise inzetten in noodhulpsituaties via DSS water? Dan kunt u zich via deze website voor de DSS water expertpool aanmelden.

Zodra we een verzoek ontvangen, wordt een bericht met verzoek (vaak de Terms of Reference) naar alle experts in de database gestuurd. De oproep wordt ook gedeeld in de LinkedIn groep DSS water en op de DSS water website.

Aangezien het om noodhulp gaat, is de reactietermijn vaak kort. Reageer dus zo snel mogelijk als u beschikbaar bent voor het uitvoeren van de missie door te mailen naar DSSwater@rvo.nl. Gelieve hierbij actueel CV meesturen en beschikbaarheid doorgeven (potentiële startdatum en periode).

Uit de reacties selecteren wij één of meerdere geschikte experts en stellen deze voor aan de verzoekende organisatie. Deze organisatie besluit uiteindelijk wie er voor de positie wordt geselecteerd. Of en wanneer u wordt uitgezonden is afhankelijk van de gevraagde expertise, de match met uw ervaring en uw beschikbaarheid.