Waterexpertise in noodhulpsituaties

Dutch Surge Support (DSS water) verleent op verzoek van internationale humanitaire organisaties snel adequate noodhulp bij watergerelateerde rampen. Experts kunnen ingezet worden op water en sanitatie, water resources management en watervoorziening. DSS water is een initiatief van de Nederlandse overheid, in nauwe samenwerking met de Nederlandse watersector en het Nederlandse Rode Kruis.

English>

Voorwaarden uitzending

Welke voorwaarden gelden er als u wordt gecontracteerd voor DSS water? Lees meer

dss_kenia_3914_web

Aanmelden als expert

Wilt u zich als expert inzetten in watergerelateerde noodsituaties in het buitenland? Lees meer over de experts die wij zoeken.

dss_kenia_3979_web

Expert aan het woord

DSS water expert Harmen van den Berg was zes weken in Uganda om UNHCR te ondersteunen bij de drinkwatervoorziening in vluchtelingenkampen. Hij vertelt over zijn ervaringen in dit interview.

Inloggen voor experts

Bent u al aangemeld als expert en wilt u uw (contact)gegevens bijwerken? Dan kunt inloggen in de database om uw gegevens te updaten. Bent u uw inloggegevens vergeten, stuur dan een e-mail naar dsswater@rvo.nl.

Opdrachtgevende
organisaties

DSS water heeft samenwerkingsafspraken met internationale hulporganisaties die DSS water benaderen als zij ondersteuning nodig hebben bij een urgente watersituatie. Lees meer

Trainingen en bijeenkomsten

DSS water organiseert jaarlijks een aantal trainingen en bijeenkomsten voor de experts. Lees meer

Bedrijven en organisaties

Wij zijn vanuit DSS water altijd op zoek naar nieuwe experts en ook naar bedrijven en organisaties die experts beschikbaar willen stellen voor korte missies. Lees meer

Missies

ACTUEEL

TWEETS

INFORMATIE

Voor meer informatie of met vragen kunt u contact met ons opnemen via info@dsswater.nl.