De United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) organiseert een toegepaste hydrogeologie training “From pumping tests to design and implementation of solar water supply schemes”, van 8 tot en met 13 september 2019  in Buix/Beurnevesin, Zwitserland.

De cursus biedt de mogelijkheid uw kennis op de gebieden van toegepaste hydrogeologie en zonne- energie te vergroten. De training zal daarbij, onder andere aan de hand van veldwerk, diep ingaan op onderwerpen zoals pomptesten en ‘safe yield’. De training combineert theorie en praktijk, en is met name gericht op WASH experts met ruime veldervaring en die geïnteresseerd zijn in toekomstige uitzending via DSS water.

Meer informatie over de training vindt u in de bijlage.

Aan deze training kunnen een zeer beperkt aantal experts deelnemen. Wilt u graag aan de training  deelnemen? Meld u dan snel aan: Bij de selectie van kandidaten voor de training wordt rekening gehouden met uw mogelijke beschikbaarheid voor uitzending via DSS water. Wij ontvangen bij uw aanmelding voor de training naast uw cv en motivatie graag een indicatie in welke periode u beschikbaar bent voor uitzending via DSS water.  We ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 11 juli 2019 via dsswater@rvo.nl.